Airwheel Q5 Groen Bekijk groter

Airwheel Q5 Groen

Nieuw product

Bij aankoop van dit product ontvangt U 94 loyaliteits punten. U ontvangt 94 loyaliteits punten die kunnen omgeruild worden, bij een volgende bestelling, voor een korting van 18,80 €.


949,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Betaal veilig met een van deze betaalopties:
Betaal veilig met een van deze betaalopties:

Meer informatie

Een extra wiel en een bijzonder grote accu onderscheiden de Airwheel Q5 van zijn kleine broertje. Door de dubbele uitvoering van het wiel wordt extra stabiliteit gecreëerd voor een zeer zekere rit. Slechter wegdek is geen probleem meer. Verder gelden bij de Airwheel Q5 natuurlijk alle voordelen van monowheels. Een heel compacte footprint en korte draaicirkel zorgen ervoor dat je soepel en vlot door druk verkeer glijdt.

Snelheid en afstand

Een maximum snelheid van 18 kilometer per uur betekent dat je zonder problemen mee kunt komen met het verkeer op het fietspad. Maar het mooie is dat de Airwheel Q5 compact genoeg is om zijn weg ook tussen de voetgangers te kunnen vinden. Een ideale oplossing dus voor de korte tot middellange afstanden in drukke gebieden. De reikwijdte is trouwens ongeveer 23 kilometer. In de meeste gevallen is tussentijds bijladen dus helemaal niet nodig.

Flinke accu zorgt voor grote actieradius

De accu met een capaciteit van 260Wh maakt het mogelijk om tot maximaal 23 kilometer te rijden voordat het apparaat weer aan de lader hoeft. De kwaliteit van de accu staat op een heel hoog niveau. Bijna 2000 laadcycli zijn gegarandeerd mogelijk voordat vervanging noodzakelijk is. Dat is dus voldoende voor jarenlang plezier.

Hypermoderne sensoren voor de juiste balans

De zijdelingse balans behoudt je zelf. Net als bij een fiets is het zo dat rechtop blijven staan steeds makkelijker wordt naarmate je snelheid hoger wordt. De voorwaartse stabiliteit is een ander verhaal. Die wordt namelijk volledig verzorgd door een intelligente combinatie van gyroscoop en sensoren.

Duurzame, hoogwaardige materialen

De behuizing van de Airwheel Q5 is van zeer hoogwaardig kunststof. Dat betekent dat de monowheel echt wel tegen een stootje kan. De pedalen zijn zelfs van een aluminium legering uit de luchtvaartindustrie. Uitzonderlijk degelijk.


Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Airwheel Q5 Groen

Airwheel Q5 Groen