Airwheel S6 Bekijk groter

Airwheel S6

Nieuw product

Bij aankoop van dit product ontvangt U 109 loyaliteits punten. U ontvangt 109 loyaliteits punten die kunnen omgeruild worden, bij een volgende bestelling, voor een korting van 21,80 €.


1 095,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Betaal veilig met een van deze betaalopties:
Betaal veilig met een van deze betaalopties:

Meer informatie

Een twinwheel of segway is een ideaal vervoermiddel voor het drukke stadsverkeer en voor plezierritjes. De Airwheel S6 voegt aan de standaard kenmerken van de twinwheels nog een unieke feature toe. De S6 beschikt namelijk over een comfortabel zadel. Dit zadel is in hoogte verstelbaar om bij verschillende lichaamslengtes te passen, maar ook verschillende posities toe te staan. De ene persoon zit graag comfortabel laag, de ander neemt liever een half-staande "barkruk" houding aan.

Licht en toch heel sterk

Door het slimme gebruik van magnesium, aluminium en hoogwaardige kunststoffen heeft men de Airwheel S6 heel licht en toch uitzonderlijk sterk weten te houden. Daardoor wordt een draagvermogen van zo'n 100 kilogram gecreëerd en kan het apparaat tegen een stootje. Gemaakt voor iedereen dus. En geschikt voor het buitenleven.

Vele toepassingen

Door de relatief hoge snelheid (17 kilometer per uur, vergelijkbaar met fietsen) en de comfortabele zitpositie ontstaat een vervoermiddel waarmee afstanden "verdwijnen". Voor korte of middellange afstanden, waarbij je normaal gesproken zou gaan lopen of de fiets zou pakken, gebruik je nu de S6. Minder inspannend dan fietsen, veel sneller dan lopen.

Geschikt voor nagenoeg iedereen

De vlakke leercurve en de verstelbare zadelhoogte maken dat de Airwheel S6 geschikt is voor bijna iedereen. Jong en oud zal veel plezier beleven aan het gemak waarmee de S6 zich laat berijden.


Airwheel app

De Airwheel segway kun je verbinden met de Airwheel app. Met de app heb je volledig inzicht in en controle over de electronica. Instellingen zoals snelheid, temperatuur en rijdduur zijn te wijzigen en/of te bekijken.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Airwheel S6

Airwheel S6