Aanbieding! Hoverboard V1 Bekijk groter

Hoverboard V1

Nieuw product

Hoverboard, kleur Zwart zonder stootrubbers op de wielkasten.

Inclusief stevige draagtas.

Meer details

Bij aankoop van dit product ontvangt U 21 loyaliteits punten. U ontvangt 21 loyaliteits punten die kunnen omgeruild worden, bij een volgende bestelling, voor een korting van 4,20 €.


219,95 €

  • Wit
  • Zwart
  • Blauw

Betaal veilig met een van deze betaalopties:
Betaal veilig met een van deze betaalopties:

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Dit Hover Board is een toonaangevend balanceer board. De besturing vindt plaats via het verdelen van het gewicht. De zwaartekracht zorgt er vervolgens voor dat de board verschillende richtingen op beweegt. De natuurlijke besturing maakt het gebruik van de board zeer plezierig.

De interne gyroscoop sensor maakt het mogelijk om het Board via zwaartekracht te besturen. Indien u licht naar voren leunt zal het Board accelereren. Bij het licht naar achteren te leunen zal de rem in werking treden. U kunt acceleratie en de rem tevens bedienen door uw voet op en neer te bewegen. Bij het uitvoeren van deze handelingen dient u rekening te houden met uw eigen en de veiligheid van uw omgeving.
De automatische stabilisator systeem zorgt voor een natuurlijke bediening van uw board.

Hover Board actieradius
De meegeleverde oplader zorgt ervoor dat de accu van het Board binnen twee uur weer voorzien is van nieuwe energie. Klaar om er weer op uit te gaan. Bij een snelheid van 12 km/u heeft het board een actieradius wel van 20 tot 40 kilometer. Dit is ook afhankelijk van de ondergrond van je route en het gewicht van de bestuurder.

Hoverboard met Samsung batterij
Het Hoverboard testen wij eerst zelf uit alvorens over te gaan tot verzending, zodat we zeker weten dat het een goed product is. Het Hoverboard heeft een Samsung batterij en een gecertificeerde, officieel goedgekeurde oplader. De Samsung batterij is beschermd tegen overladen en zorgt ervoor dat je behoorlijke afstanden af kunt leggen op 1 volle batterij.

Specificaties:
Afmetingen: ca. 58,5 x 18,6 x 17,8 centimeter Hoogte voetplatform: ca. 11 cm Gewicht: ca. 10 kg Maximum draaggewicht: ca. 120 kg Maximum snelheid: 12-15 kilometer per uur Maximum afstand/actieradius: Afhankelijk van ondergrond en gewicht bestuurder, zonder opnieuw opladen, maximaal tussen 20 en 40 kilometer. Draaicirkel: 360 graden, om eigen as Motor Power: 600W Accu: Lithium-Ion batterij 36V 4.4Ah/ Samsung
Oplader: 100-240V 50-60HZ gecertificeerde lader 
Het Board is spatwaterbestendig.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Hoverboard V1

Hoverboard V1

Hoverboard, kleur Zwart zonder stootrubbers op de wielkasten.

Inclusief stevige draagtas.